Vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö
|

Vesi-ilma­lämpö­pumppu asennus

Tilaa vesi-ilmalämpöpumppu asennettuna meiltä. Ole mukana energiamurroksessa hyödyntämällä uusiutuvaan energiaan perustuvia ratkaisuja.

|
Suomen Sähkö- ja Kylmätekniikka Oy

Energiatehokkaat vesi-ilma­lämpöpumppu­ratkaisut

Tarjoamme kattavat vesi-ilmalämpöpumpun asennuspalvelut, jotka tukevat yrityksesi siirtymistä kohti kestävämpää ja energiatehokkaampaa toimintaa. Palveluvalikoimamme kattaa vesi-ilmalämpöpumppujen suunnittelun, asennuksen ja huollon, varmistaen, että lämmitys- ja viilennysratkaisusi on luotettava ja tehokas.

 • Räätälöidyt lämmitys- ja viilennysratkaisut
 • Ammattimainen asennus ja käyttöönotto
 • Jatkuva huolto ja tuki
 • Energiatehokkuuden ja kestävän kehityksen edistäminen

Tilaa vesi-ilma­lämpö­pumppu asennettuna

Investoimalla vesi-ilmalämpöpumppuihin yrityksesi voi vähentää merkittävästi energiakustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeään edistäen samalla vihreää siirtymää. Ota yhteyttä tänään, niin räätälöidään yhdessä juuri yrityksesi tarpeisiin sopiva lämmitys- ja viilennysratkaisu.

SSKT logo valkoinen
Jarmo Suvanto

Jarmo Suvanto

Tarjouspyynnöt, projektijohto

044 322 5500
jarmo.suvanto@sskt.fi

Ota yhteyttä

Miksi valita vesi-ilma­lämpöpumppu?

Energiatehokkuus ja ekologisuus

Vesi-ilmalämpöpumpun asennus on tehokas keino parantaa kotisi energiatehokkuutta ja edistää ekologisuutta. Hyödyntämällä ympäristön tarjoamaa lämpöenergiaa, tämä järjestelmä vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista, pienentäen näin kotisi hiilijalanjälkeä. Energiatehokkuuden parantuessa voit nauttia merkittävistä säästöistä energiakustannuksissasi, mikä tekee vesi-ilmalämpöpumpusta taloudellisesti järkevän valinnan.

Monipuoliset käyttö­mahdollisuudet ja mukavuuden lisääminen

Vesi-ilmalämpöpumppu tarjoaa kotiisi monipuoliset käyttömahdollisuudet, parantaen asumismukavuutta vuoden jokaisena päivänä. Laitteen avulla voit lämmittää kotisi talvella ja viilentää sen kesällä, mikä takaa miellyttävän sisäilman lämpötilan riippumatta vuodenajasta. Modernit vesi-ilmalämpöpumput on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi, mikä mahdollistaa helpon käyttöönoton ja vaivattoman ylläpidon. Mukavuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi, vesi-ilmalämpöpumppu tuo kotiisi joustavuutta ja tehokkuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun nykyaikaiseen asumiseen.

SSKT

Valitsemalla vesi-ilmalämpöpumpun sijoitat pitkäaikaiseen mukavuuteen, taloudelliseen säästöön sekä ympäristön suojeluun. Tämä tekee vesi-ilmalämpöpumpusta houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa, joka arvostaa kestävää kehitystä ja haluaa parantaa kotinsa energiatehokkuutta.

Vesi-ilma­lämpöpumpun asennusprosessi

Vesi-ilmalämpöpumpun asennus on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoa. Tässä prosessissa otetaan huomioon kotisi erityistarpeet ja varmistetaan, että järjestelmä toimii optimaalisesti energiaa säästäen ja asumismukavuutta parantaen.

Alustava suunnittelu ja tarvekartoitus

Asennusprosessi alkaa alustavalla suunnittelulla ja tarvekartoituksella. Tässä vaiheessa ammattilainen arvioi kotisi lämmitys- ja viilennystarpeet, rakenteelliset ominaisuudet sekä mahdolliset energiansäästötavoitteet. Tarkoituksena on määrittää sopivin vesi-ilmalämpöpumpun tyyppi ja kapasiteetti, joka täyttää kotisi vaatimukset. Tarvekartoitus sisältää yleensä myös sijainnin analysoinnin, jotta voidaan varmistaa laitteiston optimaalinen sijoittelu energiatehokkuuden ja toimivuuden kannalta.

Asennuksen vaiheet ja tekniset vaatimukset

Kun alustava suunnitelma ja tarvekartoitus on valmis, siirrytään itse asennusvaiheeseen. Tämä prosessi sisältää useita teknisiä vaiheita, jotka tulee suorittaa ammattitaidolla:

 1. Laitteiston Sijoittelu: Valitaan sopiva paikka sekä sisä- että ulkoyksikölle ottaen huomioon ilmavirrat, aurinkoaltistus ja esteettiset seikat.
 2. Putkistojen Asennus: Vedetään putket, jotka yhdistävät sisä- ja ulkoyksiköt, mahdollistaen lämmön siirtymisen.
 3. Sähköliitännät: Tehdään tarvittavat sähköliitännät turvallisuusmääräysten mukaisesti.
 4. Järjestelmän Testaus: Tarkistetaan, että kaikki osat toimivat oikein ja järjestelmä on ilmatiivis.

Järjestelmän käyttöönotto ja säätö

Asennuksen jälkeen seuraa järjestelmän käyttöönotto, johon kuuluu laitteiston käynnistäminen ja sen toiminnan varmistaminen. Ammattilainen säätää vesi-ilmalämpöpumpun toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja taloudellisesti kotisi olosuhteissa. Tässä vaiheessa käyttäjälle annetaan myös ohjeet järjestelmän oikeaoppisesta käytöstä ja ylläpidosta, jotta voit maksimoida sen hyödyt ja pidentää laitteiston käyttöikää.

Tilaa vesi-ilma­lämpöpumppu asennettuna

Vesi-ilmalämpöpumpun asennusprosessi on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä pienentyneinä energiakustannuksina että parantuneena asumismukavuutena. Ammattimaisesti suunniteltu ja asennettu järjestelmä takaa luotettavan ja tehokkaan toiminnan vuosiksi eteenpäin.

SSKT logo valkoinen
Jarmo Suvanto

Jarmo Suvanto

Tarjouspyynnöt, projektijohto

044 322 5500
jarmo.suvanto@sskt.fi

Ota yhteyttä

Vesi-ilma­lämpö­pumpun hyödyt yrityksellesi

Vesi-ilmalämpöpumppu on houkutteleva ratkaisu yrityksille, jotka tähtäävät kustannustehokkuuteen, energiatehokkuuteen sekä haluavat edistää ympäristövastuullisuuttaan. Tämän teknologian hyödyntäminen voi tarjota merkittäviä etuja yrityksen toimintaan ja brändikuvaan.

Kustannussäästöt ja alhaisemmat käyttökulut

Vesi-ilmalämpöpumppu asennus yrityksen tiloihin voi johtaa huomattaviin kustannussäästöihin sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Tämä järjestelmä hyödyntää ympäröivän ilman lämpöä lämmitykseen ja viilennykseen, mikä vähentää merkittävästi perinteisiin lämmitysmenetelmiin verrattuna tarvittavaa energiaa. Vähentyneen energiankulutuksen myötä yritys voi kokea merkittävän laskun käyttökuluissaan. Energiatehokkuus ei ainoastaan vähennä kuluja, vaan se myös suojaa yritystä tulevaisuuden energian hintojen vaihteluilta, tarjoten taloudellista vakautta ja ennustettavuutta.

Ympäristö­vastuullisuus ja vihreän brändin vahvistaminen

Nykyajan kuluttajat ja sidosryhmät arvostavat yhä enemmän yrityksiä, jotka ottavat aktiivisen roolin ympäristövastuullisuudessa. Vesi-ilmalämpöpumpun käyttöönotto on tehokas tapa osoittaa sitoutumista kestävään kehitykseen ja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Ympäristöystävällisen teknologian hyödyntäminen vähentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja edistää vihreämpää toimintatapaa. Vihreän brändin rakentaminen voi parantaa yrityksen markkina-asemaa, houkutella uusia asiakkaita ja parantaa suhteita sidosryhmiin.

SSKT esitteet

Yhteenvetona, vesi-ilmalämpöpumpun investointi tarjoaa yrityksille paitsi välittömiä taloudellisia hyötyjä kustannussäästöjen ja alhaisempien käyttökulujen muodossa, myös pitkäaikaisia etuja ympäristövastuullisuuden ja vihreän brändin vahvistamisen kautta. Tämä tekee siitä strategisen valinnan yrityksille, jotka haluavat edistää kestävää kehitystä ja parantaa kilpailukykyään modernissa liiketoimintaympäristössä.

Usein kysytyt kysymykset vesi-ilma­lämpöpumpusta

Miten vesi-ilma­lämpöpumppu eroaa muista lämpöpumpuista?

Vesi-ilmalämpöpumppu eroaa muista lämpöpumpuista primäärisesti lämmönlähteen ja lämmönjakotavan perusteella. Sen sijaan, että se vetäisi lämpöä maaperästä (kuten maalämpöpumppu) tai ulkoilmasta (kuten ilmalämpöpumppu), vesi-ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöä lämmittääkseen vettä, jota sitten käytetään kiinteistön lämmitykseen ja käyttöveden lämmittämiseen. Tämä tekniikka tarjoaa tehokkaan ratkaisun sekä lämmitykseen että viilennykseen.

Mitä huolto- ja ylläpito­toimenpiteitä vesi-ilma­lämpö­pumppu vaatii?

Vesi-ilmalämpöpumpun huolto ja ylläpito ovat tärkeitä toimenpiteitä laitteiston pitkäikäisyyden ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Säännöllinen huolto sisältää yleensä:

 • Suodattimien puhdistuksen tai vaihdon: Tämä varmistaa, että ilma kiertää tehokkaasti ja estää likaantumisen, joka voi heikentää järjestelmän tehokkuutta.
 • Järjestelmän tarkastukset: Sähkökomponenttien, putkistojen ja liitosten tarkastus vuotojen tai kuluneiden osien varalta.
 • Paineen ja lämpötilan mittaukset: Varmistetaan, että järjestelmä toimii valmistajan suosittelemien parametrien mukaisesti.
 • Venttiilien ja liitäntöjen tarkistus: Tarkastetaan, etteivät ne vuoda ja että ne toimivat oikein.

Yleensä suositellaan ammattilaisen suorittamaa vuosittaista huoltoa, joka voi tunnistaa ja korjata potentiaaliset ongelmat ennen niiden muodostumista suuremmiksi kustannuksiksi. Lisäksi käyttäjän tulisi seurata järjestelmän toimintaa ja ilmoittaa mahdollisista poikkeavuuksista huoltopalvelulle välittömästi.

Aloita energia­tehokkuuden parantaminen vesi-ilma­lämpöpumpulla

Siirtyminen vesi-ilmalämpöpumppuihin on merkittävä askel kohti yrityksesi energiatehokkuuden ja ekologisuuden parantamista. Vesi-ilmalämpöpumppu tarjoaa luotettavan, monipuolisen ja ympäristöystävällisen ratkaisun sekä lämmitykseen että viilennykseen, mahdollistaen merkittävät kustannussäästöt ja hiilijalanjäljen pienentämisen.

Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan siitä, miten vesi-ilmalämpöpumppu voi tehostaa yrityksesi toimintaa. Yhdessä voimme toteuttaa kestävämmän ja energiatehokkaamman tulevaisuuden yrityksellesi.

Tilaa vesi-ilma­lämpöpumppu asennettuna

Meidän asiantuntijamme ovat täällä auttaakseen sinua jokaisessa projektisi vaiheessa, alkaen tarvekartoituksesta aina suunnitteluun, asennukseen ja järjestelmän optimointiin. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri yrityksesi tarpeisiin ja toimintaympäristöön.

SSKT logo valkoinen
Jarmo Suvanto

Jarmo Suvanto

Tarjouspyynnöt, projektijohto

044 322 5500
jarmo.suvanto@sskt.fi

Ota yhteyttä

Muut palvelut