Työpaikat

Oletko kiinnostunut luomaan menestyksekästä uraa Suomen Sähkö- ja Kylmätekniikka Oy:ssä? Katso alta avoimet työpaikkamme.

Sähköasentaja

Sähkö-/sähköautomaatioasentaja, lähde mukaan meidän joukkoomme!

Etsimme vahvistusta ammattitaitoisten ja hyvin keskenään toimeentulevan henkilöstömme vahvistukseksi. Teemme töitä paljon yksin, mutta tarpeen tullen tuemme toinen toistamme suoriutumaan haastavimmistakin paikoista.

Teemme monipuolisia sähkö-/sähköautomaatioasennus- ja korjaustöitä. Työtehtävät tehdään pääosin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Asentajillamme on käytössä monipuolisesti kalusteltu henkilökohtainen huoltoauto.

Sinulta odotamme kykyä suoriutua itsenäisesti sähköasennustöistä ja hyvää suomen kielen osaamista. Voit olla uran alkupäässä tai pidemmän aikaa alalla ollut. Sopeutamme työtehtävät osaamisen mukaan. Suoritat työt ammattiylpeydellä huolehtien, että työt tehdään aina laadukkaasti.

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä puhelimitse numerosta 050 560 9889 tai sähköpostiosoitteesta tero.riikonen ( at ) sskt.fi. Toivon, että myös vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostiini.

Tero Riikonen

tero.riikonen ( at ) sskt.fi
+358 50 560 9889