Soita 020 741 0970

ja tule käymään osoitteessa Tuupakantie 3, 01740 Vantaa

Videovalvontajärjestelmät

Valvontalaitteistojen tekniset ominaisuudet ovat kehittyneet huimasti viimeisen 5 vuoden aikana. Kehityksen myötä merkittäviä parannuksia on tullut muun muassa laitteiden fyysiseen kokoon, säänkestävyyteen ja toiminta-aikaan. Nykypäivänä perusolettamuksena voidaan pitää, että samoja laitteita voidaan käyttää useissa eri käyttökohteissa.

TOIMITAMME VAIN LAADUKKAITA JÄRJESTELMIÄ

Meiltä kysytäänkin usein: - "Saako toimittamienne valvontalaitteistojen kuvista hyvin selvää?"

Vastauksemme on yksinkertainen: "Kyllä saa! - Emme edes lähde tarjoamaan asiakkaillemme vaihtoehdoksi 'markettimalleja', joissa hyvin tiedetään olevan heikko kuvanlaatu ja, että ne ovat toiminnallisuudeltaan usein hyvin rajoitettuja."

Videovalvontakamera seinällä.Ihminen valvontajärjestelmän monitorissa.Videovalvontatallennin DVR

Kaikki valvontajärjestelmiemme kamerat ovat korkearesoluutioisia, vähintään HD-laatuista (720/1080) kuvaa tallentavia. Kameroiden lisäksi järjestelmien yleisimpiä osia ovat kameroiden ohjauslaitteet, DVR:t eli tallentimet, palvelimet yms.

Soita asiantuntijalle: Petri Holopainen, puh. 0207 410 971

Me huolehdimme tekniikasta ja laitteiston sujuvasta käytöstä!

Valvontajärjestelmien hankinta on useilla asiakkaistamme syvän harkinnan ja tarkkaan mietittyjen päätösten takana. Haluamme osaltamme helpottaa hankintapäätöksen tekemistä sillä, että asiakkaanamme voitte jättää kaiken tekniikkaan liittyvän meidän huoleksi.

Me pidämme huolen myös siitä, että käyttäjänä teillä tulee olemaan kaikki tietotaito jolla saatte hankkimastanne laitteistosta täyden hyödyn irti.

OSAMAKSULLA? - TOTTAKAI!

Meille voit maksaa myös osamaksulla, lue lisää.

Ratkaisut kaikkiin käyttötarkoituksiin

Laitteistot voidaan asentaa perinteisten asennuskohteiden; myymälät, varastot, toimistot jne.; lisäksi vaikka liikkuviin kohteisiin. Kamerajärjestelmiämme voidaan käyttää myös maalikameroina, web-kameroina, kulunvalvontaan tai vaikkapa lasten pihaleikkien vahtimiseen - vain asiakkaidemme mielikuvitus on rajanamme!

Valvontalaitteiden asiantuntijamme: Petri Holopainen, puh. 0207 410 971

Ota yhteyttä

Palvelemme mielellämme

  1. SOITA 020 741 0970
  2. ma-pe klo 9.00-16.00
  3. la-su: suljettu

Lue lisää...

Ylös