Soita 020 741 0970

ja tule käymään osoitteessa Tuupakantie 3, 01740 Vantaa

Autoelektroniikkahuolto

Suurin osa autoelektroniikkalaitteista kannattaa uuden hankkimisen sijaan korjata, sillä usein se on edullisempi ratkaisu. Yleisimpiä korjattavia ovat: mittaristot, ajotietokoneet ja niihin liittyvät oheislaitteet kuten multimediasoittimet, navigaattorit, peruutustutkat ym.

MERKISTÄ RIIPPUMATON MITTARIKORJAAMO

Mittariston viatHuoltomme ammattilaiset paikallistavat ja korjaavat päivittän useiden eri merkkisten autojen mittaristoja, tästä syystä emme voi kutsua itseämme merkkikorjaamoksi. Olipa kyseessä uunituore Toyota tai museoarvonsa saavuttanut Volvo PV, me korjaamme kaiken tyyppiset mittariviat, kaiken merkkisiin ja mallisiin ajoneuvoihin.

Olemme muun muassa Volvon ja Renaultin käyttämä mittarikorjaamo.

AUTOELEKTRONIIKKAYKSIKÖT

Auton elektroniikka.Mittaristojen lisäksi huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset ajotietokoneet ja niiden alaisena toimivat laitteet: navigointi, ilmaistointi, merkinantolaitteet, pysäköintiavustajat, radiot ja televisiot tai vaikka sähkökäyttöisten ikkunoiden, peilien ja penkkien elektroniikkaosat. Lyhyesti: kaikki mitä auton elektronisiin laitteisiin tulee.

OSAMAKSULLA? - TOTTAKAI!

Meille voit maksaa myös osamaksulla, lue lisää.

YHTEYSTIEDOT

Puh. 020 741 0970
Sähköposti: asiakaspalvelu@sskt.fi

Puhelut lankapuhelimesta 8,35 c / puhelu + 16,9 c / minuutti
Puhelut matkapuhelimesta 8,35 c / puhelu + 16,69 c / minuutti.

Asiakaspalvelumme on käytettävissänne arkisin klo 9-16.00 välisenä aikana.

Jos haluatte lukea lisää korjattavasta autoelektroniikasta ja vuosien varrella vastaamme tulleita vikoja, klikatkaa tästä aihetta lähemmin käsittelevälle kampanja-sivustollemme.

Ota yhteyttä

Palvelemme mielellämme

  1. SOITA 020 741 0970
  2. ma-pe klo 9.00-16.00
  3. la-su: suljettu

Lue lisää...

Ylös