Soita 020 741 0970

ja tule käymään osoitteessa Tuupakantie 3, 01740 Vantaa

Mittarikorjaamo

Selvitämme ja korjaamme kaiken merkkisten ja tyyppisten ajoneuvojen mittariviat. Meillä on kokemusta monimutkaisempienkin mittarivikojen korjauksesta. Kysy meiltä korjaushinta ennen kuin edes harkitset uuden mittariston hankintaa.

Vikoja on monenlaisia

Mittaristoissa voi esiintyä sattumanvaraisista komponenttivioista tai mallikohtaisista tyyppivioista johtuvia toimintahäiriöitä. Yleisimpinä vikoina voidaan mainita muun muassa mittariston pimeneminen, mittariston viisarien nykiminen, varoitusvalojen satunnainen syttyminen sekä sammuminen, taustavalojen vilkkuminen. Uusissa ajoneuvoissa käytetyissä LCD-näytöissä saattaa esiintyä pikselivikoja tai erilaisia raitoja näytön pinta-alalla.

Korjaus kannattaa useimmissa tapauksissa

Vioittuneen mittariston vaihto uuteen on usein kalliimpi vaihtoehto kuin vanhan korjaaminen. On myös mahdollista, että uudessa mittaristossa toistuu sama vika kuin vanhassakin. Usein vioista pääsee eroon vain vaihtamalla helposti vikaantuvat osat.

Uuden mittariston hinnaksi tulee merkistä ja mallista riippuen usein päälle tuhat euroa joten korjausta kannattaa pitää useimissa tapauksissa ensisijaisena vaihtoehtona.

PYYDÄ ARVIO KORJAUKSEN KANNATTAVUUDESTA

Puh. 020 741 0970
Sähköposti: asiakaspalvelu@sskt.fi

Puhelut lankapuhelimesta 8,35 c / puhelu + 16,9 c / minuutti
Puhelut matkapuhelimesta 8,35 c / puhelu + 16,69 c / minuutti.

Asiakaspalvelumme on käytettävissänne arkisin klo 9-16.00 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Palvelemme mielellämme

  1. SOITA 020 741 0970
  2. ma-pe klo 9.00-16.00
  3. la-su: suljettu

Lue lisää...

Ylös